Bărbatul de 57 de ani care și-a ucis soția rămîne în spatele gratiilor (VIDEO)

Bărbatul de 57 de ani care și-a ucis, cu sînge rece, soția în urma unui acces de gelozie rămîne în spatele gratiilor. Dosarul crimei de pe strada Democrației a ajuns pe masa magistraților constănțeni, iar aceștia au hotărît prelungirea măsurii arestului preventiv în cazul principalului suspect.

Magistrații Tribunalului Constanța au judecat cazul bărbatului de 57 de ani, acuzat că și-a înjunghiat soția cu mai multe lovituri de cuțit, după un scandal de proporții la domiciliul celor doi, din cartierul constănțean Viile Noi. Judecătorii au hotărît ca acesta să rămînă în spatele gratiilor, probele incriminîndu-l pe principalul suspect. Decizia adoptată de magistrați poate fi atacată la Curtea de Apel Constanța.

Reamintim că tragedia s-a petrecut în cursul dimineții de 19 iulie. Autorul crimei  şi-a pierdut cumpătul în urma unei crize de gelozie și și-a ucis soția cu mai multe lovituri de cuțit în zona inimii, abandonînd-o într-o baltă de sînge pe podeaua din baie. La scurt timp după comiterea faptei, acesta a sunat la 112 pentru a anunța grozăvia, apoi s-a predat, de bună voie, polițiștilor constănțeni. Potrivit anchetatorilor, victima urma să intenteze divorț, acesta fiind și motivul care l-a scos pe bărbat din sărite. Crima s-a petrecut în timp ce copilul celor doi, de 13 ani, se afla la locuință, în acest caz fiind sesizată și Direcția pentru Protecția Copilului Constanța, care a demarat o anchetă socială.

Redactor; Andreea Barbu