Bărbatul care se presupune că a provocat tragedia de la Medgidia a decedat

Bărbatul în vârstă de 34 de ani, din Medgidia, a pierdut lupta pentru supravieţuire, arsurile suferite după explozia buteliei din apartamentul acestuia fiind mult prea grave. Iniţial, bărbatul a fost transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Constanţa, prezentând arsuri pe 98 la sută din suprafaţa corpului. Medicii constănţeni au decis transferarea pacientului, cu elicopterul, la Spitalul de arşi din capitală, unde, deşi a avut parte de cea mai bună îngrijire, n-a mai supravieţuit decât câteva zile.

Starea celorlate trei victime, soţia bărbatului, fetiţa acestora, în vârstă de doar 8 ani, dar şi bunica acesteia, este în continuare gravă. Cele trei victime se află, la rândul lor, internate în spitalul de arşi din capitală, iar medicii depun eforturi pentru a le facilita o recuperare cât mai bună.

Părinții colegilor fetiței au demarat o campanie de ajutorare şi fac un apel la solidaritate către oamenii cu suflet mare din țară, dar şi din străinătate, dacă pot să ajute această familie, greu încercată. Cei care doresc şi pot să ajute, au la dispoziţie următorul cont:

Titular cont BRD: VARVARA Dumitru, bunicul fetiței Laura CHIRIȚĂ

RO 03BRDE140SV30809871400
BRD Sucursala Medgidia, județul Constanța

Redactor: Paul Alexe