Bărbat degerat la Cernavodă

Un barbat din Cernavoda a fost gasit mort intr-o baraca in care isi facea veacul. Micul adapost se afla in apropierea unui teren vititcol, iar un paznic din zona a fost cel care l-a gasit fara suflare. Oamenii legii s-au deplasat la fata locului, unde au constatat decesul barbatului in varsta de 58 de ani.

Un barbat a decedat intr-o baraca din apropierea unui teren viticol din Cernavoda. Adapostul care ii tinea loc de casa a fost locul unde trupul neinsufletit al barbatului a fost descoperit de un paznic al unei vii din apropiere. Acesta i-a anuntat pe cei care aveau terenuri in zona si, astfel, incidentul a ajuns si la urechile politistilor.

Oamenii legii s-au deplasat imediat la fata locului, unde au constatat decesul barbatului. Din primele cercetari, se pare ca barbatul decedat este din Cernavoda si are in jur de 58 de ani. In ceea ce priveste cauza decesului, oamenii legii fac inca cercetari, insa temperaturile extrem de scazute inregistrate in ultimul timp reprezinta cel mai probabil cauza mortii.

Redactor: Paul Alexe