Bani de la buget pentru SSC Farul Constanța

În urma ședinței Consiliului Local Municipal, s-a semnat contractul prin care SSC Farul Constanța va primi finanțare de la bugetul local.

În ședința Consiliului Local Municipal Constanța, care a avut loc la sfârșitul lunii trecute, s-a aprobat alocarea sumei de 900.000 lei pentru SSC Farul Constanța. Finanțarea este valabilă pentru activitățile sportive desfășurate de asociația Suporter Spirit Club Farul Constanța în perioada 1 iulie-31 decembrie 2017. Din cauza unei erori în dosarul de finanțare inițial, jucătorii și antrenorii nu au primit nici un ban până acum, fiind achitate doar câteva prime. Georges Muzaca, președintele Consiliui Director al asociației  a anunțat ca, in sfarsit, s-a semnat contractul de finanțare.

„Banii se vor vira în trei tranşe, urmând ca prima să intre zilele acestea. Toată lumea de la club e liniştită acum. Nu voi face însă nicio plată până ce nu voi cere avizul consultativ al Curţii de Conturi“, a declarat preşedintele Consiliului Director al SSC Farul

Echipa de fotbal SSC Farul Constanța are ca obiectiv promovarea în Liga a 2-a. Următorul meci va avea loc la Techirghiol, sâmbătă, 28 octombrie, la ora 15.00.

Redactor: Isabela Boantă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.