Bambi, salvată de pompieri

Gest impresionant al unor pompieri din Timiş. Aceștia s-au chinuit ore în șir să salveze o căprioară, după ce a rămas prinsă în noroiul de la marginea unui lac. Cinci pompieri militari, alături de voluntari, au intervenit la salvarea bietului animal.

Nu este pentru prima dată când pompierii din Timișoara demonstrează că orice viață este importantă pentru ei. De data aceasta, au muncit nu mai puțin de 4 ore pentru a salva o căprioară. Pompierii au fost chemați, joi după amiază, în localitatea Cenei, acolo unde animalul era captiv în noroiul de pe marginea lacului.

“Intervenţia a fost foarte grea şi de lungă durată din cauza accesului dificil şi a reziduurilor noroioase care au dat mari bătăi de cap salvatorilor. Odată scoasă din noroi, căprioara a fost curăţată şi apoi verificată de un veterinar, după care a fost eliberată pe câmp”, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Timiş.

Salvatorii au botezat căprioara, “Bambi de Cenei”. Alături de pompieri şi voluntari, au intervenit și angajaţi de la Garda de Mediu, Direcţia Sanitar-Veterinară, precum şi compania de apă şi canal.

Redactor: Sondra Sandu