Balcon incendiat cu autori neidentificați

O femeie din Constanta careia petrecaretii de Revelion i-au incendiat balconul cu artificii la miezul noptii, se da de ceasul mortii disperata ca politstii nu i-au prins pe faptasi nici acum. Constanteanca are probe video, capturi de pe camerele de supraveghere si, deși le-a oferit anchetatorilor, spune că nimeni nu i-a dat nicio mana de ajutor. Disperata, femeia a apelat la ziaristi, paote cineva va oferi date si detalii care sa ajute la prinderea faptasilor.

Călin Rodica impreuna cu mama ei petrecea Revelionul acasa cand, putin dupa miezul noptii vecinii au anuntat-o ca are balconul in flacari. Femeia era in dormitor si nici prin gand nu-i trecea ca flacarile i-au cuprins casa, dar focul se vedea din strada.

Camerele de supraveghere montate de locatari in bloc au surprins toate momentele tragediei. Se vad petrecaretii in strada cum trag rachete si artificii la miezul noptii, iar 2 minute mai tarziu, balconul ia foc de la o racheta care si-a gresit directia.

Imaginile ii arata pe vecini care se aduna in fata blocului si privesc cu groaza balconul in flacari de la etajul 1, iar mai tarziu cineva cheama pompierii. Primii care au vazut focul au sunat la usile apartamentelor de la parter.

Cateva minute mai tarziu fragmente arzand incep sa cada de la balcon, pe asfaltul din fata scarii. Locatarii care vor sa iasa din bloc se opresc speriati in usa si dau inapoi.

In cele din urma , pompierii sositi de urgenta au stins incendiul, insa balconul a ars ca o tortza. Toate bunurile aflate acolo s-au facut scrum.

Călin Rodica a mers la Politie, a dat declaratii, a oferit probe video si vecini martori. A sperat ca nu va trece mutl pina ce faptasii vor fi prinsi de oamenii legii. Pina acum, nu s-a intrevazut niciun progres in ancheta.

Redactor: Mihaela Sinca