Bal caritabil pentru susținerea sportului constănțean

Secția de Caiac-Canoe a clubului sportiv Farul Constanța a primit o sponsorizare de 35 000 de lei și o canoe în valoare de aproximativ 5000 de euro. Totul a fost posibil grație unui bal caritabil organizat de Marea Lojă Națională din România.

Sportul constănțean primește o gură de oxigen. Campionii europeni și mondiali de la caiac-canoie ai clubului sportiv Farul Constanța se vor putea antrena în cele mai bune condiții. Totul datorită unui bal caritabil organizat de Marea Lojă Națională din România care a oferit performerilor constănțeni suma de 35 000 de lei și o canoe de 5000 de euro.

La acțiunea caritabilă au fost prezenți numeroși oameni de afaceri dar și personalități ale sportului românesc.

Perfomanțele obținute de sportivii constănțeni sunt remarcabile. Daniela Varona și Andra Sîrbu au obținut medaliile de argint la mondialele de tineret din Portugalia la proba de caiac 4 x 500 de metri. Daniela Varona este și campiona europeană en titre la aceeași probă, obținând apoi medalia de bronz la caiac 2 x 1000 de metri. Ele speră ca acum, ca urmare a sponsorizării obținute, să se poată antrena în aceleași condiții precum concurenții din alte țări.

Canoia primită de clubul constănțean îi poate ajuta serios în pregătirea viitoarelor concursuri.

Sportivii constănțeni se pregătesc acum pentru campionatul de primăvară de seniori pe distanțe scurte de la Bascov care va debuta în mai puțin de trei săptămâni.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea