Bacalaureatul 2015, la final

Peste 5.600 de elevi constănțeni au susținut, astăzi, ultima probă din cadrul examenului de Bacalaureat. Absolvenții de liceu au avut de ales intre mai multe materii, iar subiectele li s-au părut accesibile. Primele rezultate vor fi afișate marți.

Absolvenții de liceu au scăpat de emoții. Examenul de bacalaureat s-a terminat, cu proba conform profilului. Elevii au avut de ales între biologie, fizică, chimie, economie, filosofie, geografie, istorie, logică, psihologie, informatică, sociologie, argumentare și comunicare. Absolvenții de liceu au avut la dispoziție trei ore pentru a rezolva cele trei subiecte. Însă după nici două ore, candidații au ieșit din săli.

Ultima probă a Bacalaureatului nu a fost lipsită de incidente. Patru elevi au fost eliminați pentru că au încercat să copieze.

Rezultatele se vor afișa pe 7 iulie. În aceeași zi, la centrul de examen vor putea fi depuse contestațiile, care urmează să fie rezolvate în intervalul 8-9 iulie. Pe 10 iulie vor fi făcute publice rezultatele finale.

Reporter: Andreea Iliescu ; Imagine: Sorin Hulubei