Avocatul Costin Udrea, noul președinte al FTC

Federația Tinerilor din Constanța a prezentat într-o conferință de presă , noua sa conducere.  La acest eveniment a participat și  Alexandru Manda, președintele Asociației Elevilor din Constanța.

Avocatul năvodărean Costin Udrea, este noul președinte al  Federației Tinerilor din Constanța. Noua conducere a fost prezentată într-o conferință de presă .

“Vrem să facem mai multe proiecte pentru că ne interesează soarta tinerilor. Vom continua proiectele deja începute și vom face tot ce e posibil pentru a ne asigura că drepturile și interesele tinerilor sunt respectate.” a declarat Costin Udrea, noul președinte al Federației Tinerilor din Constanța.

Alexandru Bajdechi a declarat că atât el cât și  colegul său  George Farauanu au decis să își concentreze  eforturile în această perioadă pe examenul de admitere în profesia de avocat. Ca urmare,aceștia au renunțat la  funcțiile executive din cadrul Federației . Pentru a asigura continuitatea și transferul de cunoștințe,vor rămâne însă  membri în cadrul Consiliului director.

Redactor: Isabela Boantă