Avion prăbușit în apropierea mănăstirii Sfânta Elena din Costinești (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4DV0ZYcB2Do[/youtube]Au supraviețuit în mod miraculous după ce avionul în care se aflau s-a prăbușit pe un câmp din apropierea mănăstirii Sfânta Elena din Costinești.  Ghinionul care i-a adus la un pas de moarte pe pilotul și pasagera avionului a fost, spre ironia sorții și norocul ce i-a salvat. Din pricina soarelui puternic, pilotul a agățat mai multe fire de înaltă tensiune, prăbușindu-se cu mașinăria de zbor la o altitudine destul de mică.

Ceea ce trebuia să fie o plimbare distractivă s-a transformat într-un coșmar pentru protagoniști. Pilotul avionului de agreement le promisese prietenilor săi, soț și soție o plimbare pe cinste deasupra stațiunii Costinești. Nu a mai apucat însă. Cursa în care a luat-o în cabină pe femeie avea să fie ultima.

Potrivit autorităților sosite la fața locului, pilotul venea de pe mare în momentul producerii accidentului aviatic și se îndrepta spre locul de aterizare. Nu a mai ajuns însă la destinație, după ce într-o clipă de neatenție a agățat cu corpul avionului cablurile de electricitate de pe câmp. În urma impactului aeronava s-a înfipt efectiv în pământ.     Martorii care au privit producerea accidentului au sunat imediat la 112. Echipe de intervenție din cadrul Ambulanței spitalului constănțean, a inspectoratului pentru situații de urgență, jandarmi și polițiști au împânzit zona.

Medicii au recuperat victimele din cabina zdrobită a avionului și le-au acordat măsuri de prim ajutor. Cei doi răniți au fost transportați apoi în stare de conștiență la Urgența Spitalului Județean.

Pompierii ISU au asigurat locul pentru a evita producerea unei explozii de la rezervorul cu combustibil al avionului.

Autoritățile locale au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidental de aviație. Cele două victime se află în continuare la Spitalul Clinic Județean de Urgență, unde vor rămâne și în următoarele zile pentru a le fi supravegheată starea de sănătate.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Mateo Ghioc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.