Avarii RAJA în municipiul Constanța și în județ

Circulația pe strada Unirii din municipiul Constanța a fost restricționată pe o singură bandă, timp de câteva ore, în cursul zilei de azi, din cauza unei avarii la o conductă principală de alimentare cu apă. Același lucru s-a petrecut și în zona de nord a stațiunii Mamaia, tot din cauza unei defecțiuni la sistemul de apă.

Pentru remedierea, in regim de urgenta, a două avarii survenite astazi, 4 mai, la conducta de alimentare cu apa de pe strada Unirii, in intervalul orar 8,30-14,30, traficul rutier în zonă a fost restricționat, intre strazile Zorelelor si Caiuti, respectiv pe segmentul cuprins intre strazile Razboieni si Dorobanti. Pentru efectuarea reparatiilor, zonele mentionata a fost imprejmuita si semnalizata corespunzator, iar pentru fluidizarea traficului a fost anuntata si Politia Locala.

La fel s-a întâmplat și în nordul stațiunii Mamaia. Din cauza unei avarii la reteaua de apă în zona sensului giratoriu de la Campingul Pescaresc, intre orele 8,00-16,00, a fost restricționată o banda de circulatie, pe sensul de mers dinspre Navodari spre Constanta. Abonatii nu sunt afectati de aceste avarii, intrucat echipele de interventie incearca sa efectueze reparatiile cu conductele sub presiune.

O altă avarie a avut loc, tot astăzi, în comuna Albești –  satul Arsa, pe conducta principala de alimentare cu apa de la intersectia strazilor Decebal si Mihai Eminescu.  SC RAJA a fost  nevoita sa intrerupa furnizarea de apa in intervalul orar 11,00-15,00, fiind  afectati toti consumatorii din localitate. Reprezentanții RAJA își cer scuze tuturor persoanelor afectate de aceste avarii si îi asigură că angajații companiei depun eforturi pentru remedierea defecțiunilor  intr-un timp cat mai scurt.

Redactor: Daniel Albu