Avarii RAJA în Constanța și Năvodari

Mai multe avarii RAJA au avut loc, în cursul zilei de azi, atât în municipiul Constanța, cât și în alte zone. Două dintre ele  au necesitat restricționarea  traficului rutier pe două artere importante ale orașului, iar  o altă defecțiune a impus sistarea alimentării cu apă pe 6 străzi din orașul Năvodari.

Pentru remedierea unei avarii survenită azi la conducta de alimentare cu apă de pe Bulevardul Mamaia, echipele de interventie RAJA au blocat prima bandă, la intersectia cu strada Ion Lahovari, pe sensul de mers spre strada Mihai Viteazul, în intervalul orar 09,00 – 13,00. De asemenea, o altă avarie, pe Bulevardul Tomis, a necesitat  blocarea primei benzi de circulație, vizavi de sediul ANAF, pe sensul de mers spre Dacia, în intervalul orar 09,30 – 13,00. Pentru efectuarea lucrărilor de reparații, zonele au fost împrejmuite și semnalizate corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală. Abonații din zonele menționate nu au fost afectați, întrucat echipele au intervenit pentru reparații cu conductele sub presiune.

O avarie la conducta de pe str. Nicolae Grindeanu, a fost întreruptă furnizarea apei în intervalul orar 12,45-15,00, fiind afectați  consumatorii de pe străzile Mesterul Manole, Pandurului, Liliacului, cei din cartierul Km. 4-5, precum și cei arondați punctelor termice 91, 92 și 93.  Și la Năvodari s-a intervenit pentru remedierea unei avarii la conducta principală de apă de pe strada Albinelor. Și de această dată s-a impus sistarea alimentării cu apă în intervalul orar 10,30 – 14,30, fiind afectați consumatorii de pe străzile Albatros și Delfinului și parțial cei de pe străzile Albinelor, Primăverii, Brotăcei și Plopilor. Reprezentanții Regiei își cer scuze pentru neplăcerile create abonaților și le mulțumesc pentru înțelegere.

Redactor: Daniel Albu