Avarie RAJA la Constanța

Din cauza unei avarii la sistemele de alimentare cu apă, traficul rutier de pe strada Izvor din municipiul Constanța  a fost blocat. Ulterior, din cauza complicațiilor survenite, consumatorii de pe mai multe străzi ale municipuilui au rămas fără apă potabilă.

Pentru remedierea unei avarii survenite astăzi, 9 august 2017, la conducta de alimentare cu apă de pe strada Izvor, din municipiul Constanța, RAJA Constanța a fost nevoită să blocheze circulația autovehiculelor în intervalul orar 12,30-16,30, pe porțiunea cuprinsă între străzile Soveja și Dionisie cel Mic.

Pentru efectuarea lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Inițial, abonații din zonă nu au fost afectați de această avarie, întrucât echipele de intervenție au încearcat să efectueze reparația cu conducta sub presiune. Ulterior, ca urmare a complicațiilor survenite în timpul lucrărilor de remediere a avariei, RAJA Constanța a fost nevoită să sisteze furnizarea de apă în intervalul orar 13,30-16,00. Au fost afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile Soveja, Fulger și Ștefăniță Vodă, precum și cei arondați Punctelor Termice 174, 175, 176 și 178.

Reprezentanții companiei își cer scuze atât consumatorilor afectați de lipsa apei, cât și participanților la trafic din zona respectivă, mulțumindu-le pentru înțelegere.

Redactor: Robert Tănasă