Avarie RAJA în stațiunea Mamaia

O defecțiune la conducta de alimentare cu apă din stațiunea Mamaia a determinat sistarea furnizării acestei utilități astăzi, începând cu ora 16.00.  Măsura a fost decisă de către societatea comercială RAJA S.A. în vederea desfășurării lucrărilor necesare remedierii avariei.

Astăzi, s-a produs o avarie pe conducta principală de alimentare cu apă, de pe bulevardul Mamaia, la intrare în Stațiunea Mamaia. Din cauza debitului mare de apă, RAJA S.A. a fost nevoită să sisteze furnizarea utilității într-un perimetru izolat, în intervalul orar 16.00-20.00 pentru a putea remedia defecțiunea. Astfel, echipele de intervenție au efectuat manevrele de vane și au limitat sistarea furnizării de apă către Hotelurile Doina, Meridian, Neptun și Aurora, dar și către parcul de distracții Aqua Magic. Restul abonaților din stațiunea Mamaia vor avea apă cu presiuni reduse în acest interval.

Regia Autonomă Județeană de Apă cere scuze tuturor abonaților afectați și îi asigură că echipele de intervenție fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.

Redactor: Mihaela Țânțaru