Avarie RAJA în municipiul Constanța

O nouă defecțiune pe raza județului Constanța este anunțată de Regia Autonomă Județeană de Apă. De această data, sunt afectați locuitorii din  municipiul Constanța.

În urma unei avarii survenite astăzi la conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 400 mm, de la sensul giratoriu de pe strada Traian, din municipiul Constanța, RAJA S.A. este nevoită să furnizeze  apă potabilă cu presiuni scăzute, în intervalul orar 09.00 – 14.00.

Întrucat debitul prin această conducta este foarte mare, echipele de interventie sunt obligate sa reducă presiunea apei, astfel încât să efectueze lucrarea în siguranță. În intervalul orar menționat, consumatorii din  Zona Peninsulară vor beneficia de apă cu presiuni scăzute.

Pentru neplăcerile produse de executarea lucrărilor, Regia Autonomă Județeană de Apă cere scuze cetățenilor din zonele menționate. Societatea informează locuitorii respectivi că intervenţia echipelor mobilizate pentru soluţionarea defecţiunii se desfăşoară în parametri optimi pentru reluarea distribuţiei apei potabile în cel mai scurt timp.

Redactor: MIhaela Țânțaru