Avarie RAJA în Constanța

Pentru a înlocui un tronson al conductei de alimentare de pe strada Ștefăniță Vodă, din municipiu, SC RAJA SA Constanța va întrerupe alimentarea cu apă timp de câteva ore în dimineața zilei de joi.

Pentru executarea unor lucrări de remediere a unei avarii pe conducta de distribuție apă, cu diametrul de 500 mm, de pe strada Ștefăniță Vodă, din municipiul Constanța,  SC RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile joi, 23 noiembrie, în intervalul orar 09,00 – 14,00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de pe strada Ștefăniță Vodă, porțiunea cuprinsă între str. Badea Cârțan și b-dul Aurel Vlaicu, cei din blocurile de pe aleea Afinelor și Complexul Comercial Vivo.

Reprezentanții regiei de apă își cer scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigură că echipele de intervenție vor face întotdeauna tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, toţi consumatorii afectați de sistarea apei, sunt rugați să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Redactor: Robert Tănasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.