Avarie pe varianta Constanței

Din cauza unei avarii apărute în această dimineață la una din conductele de apă potabilă de pe bulevardul Aurel Vlaicu, constănțenii care locuiesc la blocurile din zonă nu au apă potabilă. Echipele de intervenție vor lucra până la remedierea avariei.

O avarie survenită la conducta de alimentare cu apă cu diametrul de 800 mm în jurul ore 9.30, de pe b-dul Aurel Vlaicu, zona Oborului, a determinat SC RAJA SA să întrerupă furnizarea apei potabile în zonă. Toți agenții economici de pe partea dreaptă a bulevardului pe sensul de mers bulevardul Tomis- strada Baba Novac, dar și locuitorii din blocurile de viz-a-viz de centrul comercial Maritimo și cei din zona Metro I sunt afectați de lipsa apei potabile.

Lucrarile sunt ingreunate, deoarece, fiind vorba de o magistrala, numai timpul de golire și reintrare în presiune este de aproximativ 8 ore. Reprezentanții SC RAJA SA își prezintă scuzele față de abonatii afectati de aceasta avarie și îi asigură ca echipele de intervenție fac tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor de reparații și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea