Avantajele petrecerilor aniversare la locurile de joacă

Când vine vorba de aniversarea copiilor, cei mai mulți dintre părinți optează pentru petrecerile organizate la locurile de joacă. Intr-un mediu prietenos, distractiv și colorat micuții au parte de distracție garantată. Un alt avantaj este că există și un spațiu special amenajat pentru adulți unde se pot servi masa și se pot relaxa preț de câteva ore.

Dacă în urmă cu câțiva ani copiii erau cei mai fericiți când își serbau ziua acasă sau la un restaurant, în ziua de astăzi lucrurile s-au schimbat și locurile de joacă au devenit opțiunea principală a părinților atunci când vine vorba de organizarea petrecerii aniversare.

Jucării sofisticate, , tobogan gonflabil, piscină cu bile, baloane colorate, costumaţii tematice, jocuri interactive, și multe altele, asigură petrecerilor organizate un farmec aparte, rupt parcă din cărţile cu poveşti. Mai mult, în timp ce copiii se joacă sub supravegherea atentă a personalului, părinții acestora au tot timpul să socializeze și să scape preț de câteva ore de grijile cotidiene.

Dacă optați pentru aniversarea la locul de joacă scăpați și de grija preparării meniului. O firmă de catering alimentează „bateriile“ micuţilor, şi ii încântă pe adulţi cu bucate alese.

Redactor: Camer Nita ; Imagine: Narcis Verdes