Autostrada Soarelui a fost închisă parțial

Condițiile meteo extreme au paralizat traficul rutier la Constanța. Mai multe Drumuri Naționale sunt impracticabile, un sector de autostradă este închis și situația pare să se înrăutățească.

Restricții au fost impuse și pe Drumul Național 22 A, tronsonul Hîrșova – Saraiu, acolo unde vizibilitatea a atins pragul limită din pricina ninsorii și a zăpezii viscolite.

Informările Administrației Naționale de Meteorologie curg de la oră la oră, iar cu atît mai rapid vin și cele din partea Centrului Infortrafic al Poliției Române. Pînă acum, pe celalte drumuri din județ se circulă cu dificultate, însă autoritățile încearcă să le mențină practicabile, astfel încît, pe toate arterele principale din județ se împrăștie material antiderapant. Cei de la CNADNR îi avertizează totuși pe șoferi că există posibilitatea ca, din cauza ploilor abundente și a temperaturilor scăzute, să se producă fenomenul de spălare a materialelor antiderapante. Așadar, mare atenție șoferilor, pentru că există posibilitatea ca pe anumite sectoare să întîlniți suprafețe alunecoase cu suprafețe umede.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Nicu Cavachi