Autorul accidentului de lângă teatrul Fantasio a ajuns în arestul poliţiei

Șoferul care a fugit după accidentul cu victime de lîngă teatrul Fantasio, nu a avut, în viața sa, permis de conducere şi se suise beat la volan! Aceasta este concluzia polițiștilor de la Rutieră, care au reușit să dea de urma fugarului la cîteva ore după producerea impactului. Bărbatul de 32 de ani, de etnie rromă, a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, pentru că nu este este la prima abatere, fiind proaspăt eliberat din penitenciar, unde a executat o pedeapsă de doi ani pentru infracțiuni de furt și tâlhărie.

Acesta a fost prezentat, noaptea trecută, în fața procurorilor constănțeni, care l-au audiat timp de mai multe ore. In fața instituției s-au adunat și rudele bărbatului revoltate de întreaga situație, precum și de prezența camerelor de luat vederi.

Procurorii au înaintat dosarul magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice, fugă de la locul accidentului și vătămare corporală.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu