Autoritățile locale din Ovidiu au inaugurat un nou parc de joacă pentru copii

Evenimentul a fost unul deosebit, mai ales că inaugurarea a avut loc chiar de ziua copilului. Zeci de micuți, alături de părinți, s-au bucurat de facilitățile noului loc de joacă.

Orașul Ovidiu beneficiază de un nou parc de joacă pentru copii. Proiectul autorităților locale a fost  gândit și implementat în cel mai scurt timp. El a fost amenajat la cele mai înalte standarde, cu tobogane și diverse alte spații de joacă, diferențiate pe categorii de vârstă. Inaugurarea a avut loc chiar de ziua copilului, iar părinții nu pot decât sa se bucure că au acum un nou loc în aer liber unde pot ieși cu cei mici.

Bineînțeles cea mai mare bucurie a fost a copiilor care au vrut să încerce toate toboganele.

Fiindcă inaugurarea a coincis cu ziua de 1 iunie, autoritățile locale au pregătit și un program special pentru copii. În parc a fost organizat un spectacol cu mascote, iar cei mici au fost pictați în funcție de preferințe în diverse personaje de desene animate.

Pentru sporirea siguranței copiilor, întreg spațiul este împrejmuit, astfel încât copiii să nu poată scăpa de sub supravegherea părinților.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea