Autorităţile din Mangalia au continuat în această săptămână seria inspectiilor pe litoral

Spatii verzi neingrijite, gunoaie la tot pasul, moloz cat cuprinde, trotuare acoperite de buruieni si iarba batatorita. Iar piesa de rezistenta ce completeaza tabloul inestetic din statiunile sudice o constituie stalpii de iluminat asezati fix in interiorul spatiilor de alimentatie publica. Toate acestea le-a descoperit edilul Cristian Radu in cadrul inspectiei din statiunea Venus.

Insa lucrurile nu vor rămâne aşa. Chioscurile amplasate ilegal pe plajă vor fi demolate, iar contractele de concesiune incheiate cu municipalitatea vor fi reziliate unilateral, in cazul in care nu au sunt respectate clauzele.

Pentru a primi aşa cum se cuvine turistii si pentru a schimba infatisarea statiunilor, aleile pietonale vor fi reamenajate, trotuarele vor fi refacute, iar barierele ce ingradesc accesul spre plajă vor fi demolate.

Tot in timpul deplasarii pe teren, edilul a descoperit o familie de pensionari ce locuia intr-o incapere din metal, fara utilitati. Oamenii traiesc in aceste conditii de patru ani, dupa ce au fost dati afara de proprii copii. Cei doi vor fi dusi la Caminul de Batrani din Mangalia.

Reporter: Ramona Ganescu ; Imagine: Constantin Blanaru