Autorii violului din Mamaia, arestați preventiv (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lGTRFa2u6nU[/youtube]Cei doi bărbați care au violat, în staţiunea Mamaia, o tînără de 18 ani chiar sub ochii prietenului ei, amenințat cu cuțitul pentru a privi totul, au fost arestați preventiv. Ambii cu antecedente penale, autorii riscă să-și petreacă ani buni în spatele gratiilor.

După ore bune de audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța în cazul violului petrecut în stațiunea Mamaia, procurorii constănțeni au dispus măsura arestării preventive împotriva celor doi acuzați. Făptaşii au fost duşi la Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, unde vor executa mandatul de arest preventiv pentru 29 de zile. Dosarul în care aceștia sunt răspunzători pentru trei capete de acuzare și anume amenințare, lipsire de libertate și viol urmează să ajungă pe masa magistraților constănțeni. Dacă vor fi găsiți vinovați, bărbații riscă să-și petreacă următorii 18 ani în spatele gratiilor.

Reamintim că la începutul săptămînii, o tânără de 18 ani din București a fost batjocorită chiar sub ochii prietenului său, amenințat cu cuțitul pentru a lua parte la scenele terifiante. Violul s-a petrecut la adăpostul întunericului într-o clădire dezafectată de la intrare în stațiunea Mamaia, iar cei doi agresori au fost depistați în apropiere, la scurt timp după comiterea faptei.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.