Au trecut prin toată Europa pe biciclete, dar işi vor aminti cu siguranţă de România (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vVQtYUqGsoQ[/youtube]Au trecut prin toată Europa pe biciclete, dar işi vor aminti cu siguranţă de România. Şi asta pentru că aici au fost tâlhăriţi. Vorbim despre mai mulţi turisti germani care ajunsi la Constanţa au rămas fără bunuri din cauza unui adolescent din localitatea constănțeană Văleni. Tănârul a fost prins la scurt timp de la săvârșirea faptei și se află în arestul poliției cu propunere de arestare preventive pentru 29 de zile.

Totul s-a întâmplat pe drumul județean DJ 391A, Văleni-Şipote, la ieşirea din satul Văleni, în timp ce turiștii germani se deplasau cu bicicletele spre stațiunea Neptun. Un tânăr i-a blocat calea ultimului biciclist, care rămăsese în spatele grupului, iar prin ameninţare l-a deposedat de bicicletă şi de bunurile personale.  În speranţa că-şi va putea recupera bunurile, turistul german a cerut ajutorul poliţiştilor.

Oamenii legii au demarat o anchetă și la scurt timp cercetările acestora au dat roade. Ei au identificat făptașul, un adolescent în vârstă de 17 ani din satul Văleni. Ulterior au fost găsite și bunurile furate. La o distanţă de un kilometru de la locul producerii evenimentului au fost găsite obiecte de vestimentaţie şi igienă personală, iar la marginea pădurii din localitate, a fost găsită și bicicleta, aceastea fiind restituite victimei. Suspectul a fost reținut sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, urmând a fi stabilită întreaga activitate infracţională a minorului, acesta având la activ mai multe furturi.  Suspectul va rămâne în arestul poliției cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Redactor: Raluca Damian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.