Au scăpat de bacalaureat

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KvsyoFq4Rvc[/youtube]Ultima probă, cea de specializare a fost floare la ureche pentru elevii de liceu din Constanța. Cei mai mulți au susținut că totul a fost foarte simplu și se așteapă la note bune. Unii au hotărât deja unde vor da mai departe, dacă obțin mediile dorite.

Nici de această dată părinții nu au lipsit din curtea liceelor. Cu sufletul la gură și-au așteptat odraslele pentru a afla cum s-au descurcat la ultima probă a bacalaureatului.

Incidentele din centrele de examinare din  judeţul Constanţa nu au lipsit nici de această dată. La Liceul George Călinescu s-au găsit bani într-un pachet de șervețele iar la un liceu din Mangalia într-o bancă a unei săli, au fost găsite două copii xerox ale unor subiecte rezolvate. În ambele cazuri s-au sesizat atât autoritățile cât și Inspectoratul Școlar Județean Constanța. Vă reamintim că rezultatele vor fi afișate în dimineața zilei de 8 iulie și în aceeași zi, între orele 12 și 16 se vor putea depune contestațiile.

Reporter: Corina Hrom ; Imagine: Alex Brinzaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.