Au recunoscut că s-au drogat

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=AbG7EJ9czVo[/youtube]Așa a fost surprins tînărul de 28 de ani, imediat după ce a consumat un amestec ce-i putea fi fatal. Ketamină veterinară cu Marijuana. Așa a ajuns să distrugă tot în apartament și să vrea să se arunce de la etaj. A fost oprit de un prieten, pe care l-a injunghiat în gât. A ajuns în fața magistraților unde nu s-a dezis de comportamentul violent.

A recunoscut că a consumat droguri și le-a spus anchetatorilor că nu își mai amintește nimic din ce s-a întîmplat.

Nu știe nici măcar că și-a lăsat prietenul într-o baltă de sânge. Tânărul de 23 de ani a fost singura persoană care a avut curajul să se apropie de el și să-l ajute, dar a ajuns la spital cu gâtul tăiat. Nu a putut vorbi zile întregi. Când și–a revenit a făcut mărturisiri șocante.

Tînărul spune că nu va depune plîngere împotriva prietenului său ceea ce i-ar permite agresorului să scape de acuzația de tentativă de omor, daca expertiza psihiatrică cerută de procurori va arata că nu a avut discernământ la momentul comiterii faptei. Singura condiție este să-și respecte tratamentul și să meargă periodic la control.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Nicu Cavachi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.