Au rămas doar câteva zile pînă la cel mai așteptat week-end al verii

Carul alegoric al Primăriei a trecut testul manechinelor care au încins atmosfera cu mișcări incendiare. Edilul Constanței promite un show de zile mari pentru week-end-ul acesta.

Opulența imperiului roman nu se rezumă doar la scenariul pe care primarul îl va pune în scenă în fața miilor de turiști, ci și la banii investiți pentru întregul eveniment. 50.000 de euro din bugetul local, doar pentru ansamblul celor 3 teme din carul alegoric al Primăriei Constanța.

Edificiul roman pe roți reprezintă principala atracție a carnavalului, dar asta nu înseamnă că cele 10 cluburi care participă la paradă s-au lăsat mai prejos. De la celebra scenă din Moulin Rouge, la sambadromul de la Rio, managerii de cluburi s-au gîndit la motive care să-i facă pe turiștii din toate colțurile lumii să se simtă de milioane.

Zeițe ale frumuseții și gladiatori, împăratul roman Cezar, regina Egiptului Cleopatra, fachiri și animatoare, toți sunt pregătiți să atragă privirile turiștilor de pe litoral.

Parada carelor alegorice ia startul sîmbăta aceasta, la ora 21.00 şi are ca punct de oprire Piațeta de la Cazino, unde vor avea loc petreceri tematice care să coloreze viața de noaptea a stațiunii de la malul mării.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu