Au preferat să se relaxeze de Ziua Marinei (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Nvvr7qzSkWE[/youtube]În timp ce într-un colț al orașului fanfarele dictau pașii apăsați ai militarilor în uniforme, în partea opusă, muzica ambientală îi îndemna pe turiști să profite de sezlongurile confortabile și de apa răcoroasă a mării.

Fără mașini pe care să le conducă în aglomerație, fără haine pe temperaturile de foc și fără griji în fața unei băuturi de vară. Așa au ales o parte din turiștii aflați pe litoral să sărbătorească Ziua Marinei.

Și constănțenii s-au gîndit să își petreacă Ziua Marinei altfel decît în fiecare an, iar aglomerația caracteristică serbării marine le-a ușurat decizia.

Alții, în schimb, și-au făcut programul în așa fel încît să le îmbine pe amîndouă – ziua sesiune de bronz și relaxare pe plajă, iar seara distracție la spectacolul din Portul Tomis.

Cei care se răzgîndesc au timp să participe la festivitățile de Ziua Marinei, sărbătorite timp de șase zile la Constanța, în cadrul cărora pot participa la demonstrații militare și jocuri marinărești.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Alex Brinzaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.