Au început demolările pe plaja Modern din Constanța

Lasate in paragina de ani de zile, cladirile comuniste care pana nu demult adăposteau fie grupuri sanitare, fie magazine si mici terase, au fost puse la pamant de catre mastodonții trimiși de autorități. In locul lor va aparea o zona verde si va fi construit un spatiu de joaca dar si o zona de fitness urban.

Pe plaja din Constanta la început de săptămână a rasunat zgomotul buldoexcavatoarelor dar si al camionelor care au pus la pamant toate cladirile ce devenisera, in ultimii ani, o pata neagra pentru imaginea orasului de la malul marii.

Situatia insa se va schimba in curand iar prima etapa, cea a demolarii cladirilor comuniste este aproape de final. 180.000 de lei vor fi cheltuiti pentru acest proces.

Plantarea copacilor si realizarea zonei verzi nu va costa Primaria niciun leu. Va fi facuta de catre o companie privata care va construi in zona centrala a orasului un centru commercial. Municipalitatea a cerut ca in schimbul eliberarii autorizatiei de constructie sa fie plantati mai multi copaci in zona plajei Modern. Ideea a fost salutata de catre constantenii care se saturasera sa vada cum o zona atat de frumoasa se degradeaza de la o zi la alta.

Investitia ar urma sa fe finalizata anul viitor.

Redactor: Andreea Barbu