Au donat fructe si legume copiilor sarmani

Timp de o saptamana cadrele didactice de la gradinita Amicii au desfasurat o campanie sociala pentru a veni in sprijinul unor copii nevoiasi. Parintii si dascalii au facut front comun si au strans sute de kilograme de fructe si legume. Cei mai bucurosi au fost chiar prescolarii care s-au bucurat sincer ca au putut intinde o mana de ajutor.

Nu este primul an cand dascalii organizeaza campania socială „Săptămâna legumelor și fructelor donate”.

Unul din scopurile actiunii a fost insuflarea timpurie a valorilor morale celor mici, precum si dorinta de a-i ajuta pe semenii cu care viata nu a fost a fost prea darnica.

Concret, prin acest demers, s-a intenţionat să se consolideze abilităţile copiilor de a trăi împreună cu ceilalţi, într-o societate unită şi solidară, în care contează valenţele umanitare, implicarea, angajamentul și responsabilitatea.

Astfel, au fost colectate aproximativ 400 de kilograme de fructe si 500 de kilograme de legume. Prin această activitate extracurriculară, preșcolarii grădiniței au avut prilejul de a dărui roadele toamnei copiilor  care au nevoie de mai mult ajutor din partea comunității.

Bunatatea, solidaritatea si generozitatea au fost ingredientele necesare pentru ca si campania de anul acesta sa fie una de succes.

Reporter: Camer Nita ; Imagine: Narcis Verdes