Au dezbătut 44 de proiecte de hotărâre

Vorbim despre aleșii locali din Cernavoda care s-au întâlnit în ședința ordinară aferentă lunii martie.

Primele proiecte de hotărâre supuse spre aprobare au vizat constatarea încetării de drept a două mandate de consilier local. Mai exact, Mariana Mircea și Gabriela Răducanu au fost excluse din PSD, iar autoritatea locală din Cernavoda a fost informată de acest lucru printr-o adresă trimisă de la organizația județeană.

Pentru fosta primăriță a Cernavodei, această decizie de excludere a fost o surpriză neplăcută mai ales că nu i-a fost adusă la cunoștință această hotărâre.

După ce cele două persoane au plecat din plenul ședinței, a avut loc validarea mandatelor de consilieri locali pentru Bălan Alexandru-Ionuț și Sponoche Marius Ion.

Odată reîntregită echipa orașului, ședința a continuat cu supunerea spre aprobare a participării edilului localității la Adunarea Generală a Group of European Municipalities With Nuclear Facilities. Aceasta va avea loc în luna octombrie.

Totodată s-a discutat despre achiziționarea unor proprietăți imobiliare care să aibă ca destinație un cămin de nefamiliști pentru persoanele care au rămas fără locuință în urma incendiului din Cartierul Columbia.

Imagine: Alpha Media