Au dat sânge ca să poată participa la Neversea

Peste 100 de persoane au donat sânge, weekendul trecut, La Constanța,  pentru a intra în posesia biletelor gratuite la festivalul Neversea, organizat pe Plaja Modern.

Constănțenii nu se dau în lături atunci când vine vorba despre donat sânge. Indiferent că a fost vorba despre cazul ”Colectiv”, când la Centrul de Transfuzii Sanguine s-a format coadă pe câteva zeci de metri, sau pentru vreun copil bolnav, oamenii au venit ca să doneze o parte din sângele lor. Dar atunci când la mijloc este și o răsplată pe măsură, cum ar fi bilete la cel mai mare festival de pe litoral, nici nu au mai stat pe gânduri.

Astfel, caravana mobilă ”Blood Network” din Parcul Tăbăcăriei a fost luată cu asalt, în numai două zile, de 140 de tineri, dornici să primească biletele gratuite, care le permite accesul la festivalul organizat în perioada 7-9 iulie, pe Plaja Modern.

“Prin intermediul caravanei mobile Blood Network ne-am dorit să oferim tinerilor varianta alternativă prin care pot obţine bilete la festivalurile Untold şi Neversea. Cei care donează sânge primesc un bilet de o zi la unul dintre cele două festivaluri. Vrem să dăm un imbold pentru donarea de sânge în România, pentru că ţara noastră trebuie să se obişnuiască cu astfel de acţiuni în sprijinul pacienţilor, nu doar de câteva ori pe an, când este nevoie de sânge în spitale. Donarea de sânge ar trebui să fie, cumva, în educaţia noastră de zi cu zi“, a declarat  Adrian Chereji, directorul de marketing al festivalului, citat de Mediafax.

Mai mult, s-au prezentat și părinți care au copii minori, care au dorit să le ofere acestora posibilitatea de a merge la eveniment.

Redactor: Daniel Albu