Au crescut tarifele la hoteluri (VIDEO)

Gradul de ocupare este de 100% in staţiunea Mamaia, spun agenţii economici. Însă distracţia costă. La un hotel de 3 sau patru stele preţurile ajung şi la 350 de lei pentru o noapte cu mic dejun inclus. Turiştii nu se plâng pentru că au condiţii de lux.

Considerată cea mai de lux stațiune de pe litoral, Mamaia nu se dezminte nici la capitolul prețuri. Confortul costă iar turiștii sunt nevoiți să scoată câteva sute de lei pentru a se caza o singură noapte la un hotel de 3 sau 4 stele.

Concurența este mare iar pentru a atrage turiștii hotelierii se întreg în oferte.

Cele mai căutate camere sunt cele cu vedere spre mare.Turiștii care aleg o astfel de variantă au ocazia de a se relaxa pe o terasă superbă.

Deși cazarea la un astfel de hotel nu este pentru buzunarul oricui, gradul de ocupare este de 100%. În aceste condiții,  hotelierii nu intenționează să scadă prețurile înainte de începutul lunii septembrie.

Reprezentanții hotelurilor spun că deşi preţurile pot părea mari, de aceşti bani turiştii primesc condiţii de lux la cazare.

Cei care au ales hoteluri de 2 sau o stea se arată nemulţumiţi de ofertă.

Alţii insă nu văd vreo creştere de preţ la cazare faţă de alţi ani.

Cert este că indiferent de păreri Mamaia este arhiplină. Cluburile și nenumăratele locuri de distracție de aici sunt doar câteva din criteriile pentru care turiștii aleg ca destinație de vacanţă acest loc de pe litoral.

Reporter: Camer Negip ; Imagine: George Dima