Au batut clopotele de nuntă în familia deputatului Cristina Dumitrache

Vizibil emoţionat deputatul social democrat constănţean Cristina Dumitrache şi-a unit destinul cu omul de afaceri George Teşeleanu, fost consul al României în Italia, la Biserica Catolică Sfântul Anton de Padova. Ceremonia însă a început cu întârziere, pentru că mireasa şi-a făcut cu greu apariţia. Într-un final a ajuns alături de domnişoarele de onoare şi câteva fetiţe îmbrăcate în alb. Preoţii au oficiat slujba atât în limba română cât şi în italiană.

Cununia religioasă s-a desfăşurat în acordurile de muzică simfonică ale instrumentiştilor de la Teatrul de Operă şi Balet Oleg Danovski din Constanţa. Cristina Dumitrache nu s-a sfiit să admită că are emoţii în cel mai important moment al vieţii ei.

Naşii cuplului au fost preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea şi soţia acestuia, Carmen. Chiar şi eu au recunoscut că au trecut prin momente emoţionante.

Printre nuntaşi au fost şi Tudor Gheorghe, deputata Cristina Pocora şi soţul ei Dan Cruceru si Cristian Buşoi – preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate. Petrecerea a avut loc la un restaurant din Mamaia, acolo unde au fost aşteptaţi 500 de invitaţi.

Reporter: Camer Negip ; Imagine: Victor Nita