Au apărut noi elemente în cazul celor trei bărbați care au decedat la Medgidia

Anchetatorii au stabilit cursul evenimentelor: victimele au primit o sticlă de doi litri cu băutură, de la un vecin, care le-a dat chiar și instrucţiuni! Anume că licoarea trebuia diluată pentru a-i mai scădea din tărie. Bărbaţii au stat la băută  până în zorii zilei. După care, pe rând, fiecare s-a retras spre casa lui. Trei dintre cei şase care au băut mai mult din această substanţă, a cărei provenienţă era necunoscută până la iniţierea anchetei, au decedat. Doi dintre ei au apucat să fie duşi la spital şi au supravieţuit încă 24 de ore, iar cel de-al treilea a fost găsit mort în magazia gazdei la care fusese invitat să bea.

Fratele uneia dintre victime ameninţă că dacă Poliţia nu va închide ancheta curând, el îşi va face dreptate singur

Unul dintre supravieţuitori ne-a relatat ce s-a întamplat cu exactitate în acea seară neagră, în care trei dintre prietenii săi au decedat după ce au consumat alcool metilic. El a băut mai puţin şi din această cauză a supravieţuit.

Peste 30 de persoane din județul Constanța și-au pierdut viața, de la începutul anului şi până în prezent, după ce au băut alcool metilic.

Reporter: Raisa Platon ; Imagine: Valentin Cerbanescu