Au alertat pompierii pentru că au confundat mirosul insecticidului cu … (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=k3Rylc-v49I[/youtube]Este adevărat că otrava împotriva insectelor poate fi dăunătoare şi pentru oameni, dar locatarii unui bloc din Constanţa au luat această avertizare prea în serios. Oamenii au alertat pompierii pentru că au confundat mirosul insecticidului cu… cel de gaze. Iar pentru ca treaba să fie completă, aceştia au spart şi unul dintre geamurile de pe scară, pentru a elibera „toxinele”.

Un telefon dat la 112 în această dimineaţă anunţa că la un bloc de pe bulevardul Tomis există scăpări de gaze. Un echipaj al pompierilor s-a deplasat urgent la faţa locului, pentru a preveni o eventuală explozie… doar că, odată ajunşi acolo, au aflat că mirosul venea, de fapt, de la insecticidul cu care o firmă stropise scara cu doar jumătate de oră mai devreme.

Colac peste pupăză, până la venirea pompierilor, vecinii speriaţi de o eventuală explozie au spart un geam de pe scară pentru a elibera toxinele.

Din fericire, nu a fost decât o alarmă falsă. Doar că locatarii, pe lângă sperietura trasă, vor trebui acum să organizeze şi o chetă pentru cumpărarea unui nou geam…

Reporter: Cristina Plesca ; Imagine: Matei Ghioc

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.