Atlasul frumuseții, realizat de o româncă

O româncă din București a călătorit timp de patru ani pe toate continentele, pentru a fotografia frumusețea feminină. Proiectul său, Atlasul Frumuseții, a ajuns faimos în întreaga lume.

Mihaela Noroc, o tânără  de 31 de ani din București, a pornit într-o călătorie în jurul lumii pentru a fotografia frumusețea și diversitatea femeilor. Aceasta a publicat o carte cu portretele a 500 de femei și poveștile lor, numită Atlasul Frumuseții. Proiectul său îndrăzneț  a captat atenția publicațiilor din întreaga lume, precum  CNN, Forbes, Business Insider sau The Telegraph. Echipa facebook a ales-o să fie fotograful care realizează campania lor pentru ziua internațională a femeii.

În ciuda popularității sale, Mihaela  spune că a rămas aceeași persoană de rând, care a plecat cu un rucsac în spate în urmă cu patru ani. Fotografa iubește să exploreze frumusețea oamenilor din jurul său, care de multe ori trece neobservată.

Mihaela Noroc încearcă să conștientizeze femeile de rând de propria frumusețe, însă de multe ori, proiectul său este tratat cu scepticism.

Redactor: Isabela Boantă