Atenționarea meteo a alertat SC RAJA SA

interventii rajaLa nivelul municipiului Constanta, SC RAJA SA a mobilizat, fiind gata să acționeze în orice moment, 19 de echipe de intervenţie, dotate cu wome, vidanje și pompe de mare putere, care vor asigura permanenta in toata aceasta perioada. De la începutul atenționării meteo, echipele RAJA au patrulat si intervenit pentru degajarea gratarelor pluviale, in zonele sensibile ale orașului, pe strada Ahile Mihail, zonele Delfinariu și Dacia, precum si marile bulevarde: Mamaia, Alexandru Lapusneanu, Ferdinand, 1 Decembrie 1918. In cazul in care vor aparea noi situatii de urgenta, SC RAJA SA este pregatita sa dubleze numarul echipelor de interventii.

Deasemenea, SC RAJA SA face un apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, la numărul de telefon 0241.66.44.44.

Conform ultimelor atenționări sosite de la Centrul Meteorologic Regional Dobrogea, instabilitatea atmosferică care generează ploi și grindină, se va manifesta până marți, 13 iunie 2016, orele 21.00.

Redactor: Paul Alexe