Atenție unde vă puneți lucrurile de valoare atunci când veniți la mare

Dacă vă doriți o vacanță frumoasă și lipsită de evenimente este bine ca atunci când vă cazați la hotel sau la pensiune, să vă depozitați cu grijă bunurile de valoare. De asemenea este de preferat ca banii să încercați să-i țineți la dumneavoastră, iar dacă este vorba de o suma mai mare să rugați la recepție să vă lase să folosiţi seiful. Dacă nu respectați aceste indicații riscați ca vacanța de vis să se transforme într-un coșmar. Numai într-o singură zi au fost furate bunuri și bani în valoare de peste 25 de mii de lei din camerele unui hotel din staţiunea Mamaia.

Turiștii care au ajuns deja pe litoral spun că preferă să își lase bunurile de valoare acasă pentru că știu că în cea mai mică clipă de neatenție pot rămâne fără ele. Însă alții, cred că lucrurile de valoare sunt bine puse în camerele de hotel.

Polițiștii Inspectorarului Constanța, îi sfătuiesc pe toți turiștii să își păzească bine bunurile, să nu le lase la vedere sau în mașină, iar dacă merg la plajă să nu părăsească șezlongul sau cearceaful dacă au asupra lor obiecte care fac cu ochiul hoților.

Reporter: Denisa Stoenescu ; Imagine: Adrian Corchie