Atenție șoferi! Restricții de trafic pe strada Soveja din Constanța

Timp de două zile, circulația rutieră va fi întreruptă pe strada Soveja din Municipiul Constanța, pe tronsonul dintre Bd. Alexandru Lăpușneanu și Bd. Tomis, din cauza restaurării stratului de uzură al părții carosabile.

Traficul rutier este restricționat pe strada Soveja, pe tronsonul cuprins între Bd. Alexandru Lăpușneanu și Bd. Tomis, în zilele de 15 și 16 noiembrie, pentru toate categoriile de autovehicule, în intervalul orar 08.00 – 21.00, din cauza lucrărilor de refacere a stratului de uzură al părții carosabile.

Astăzi, accesul este interzis pe strada Soveja, pe sensul de deplasare dinspre Bd. Alexandru Lăpușneanu către Bd. Tomis și strada Adamclisi de la intersecția cu strada Suceava spre strada Soveja. Participanții la trafic pot alege, ca rute ocolitoare, Bd. Alexandru Lăpușneanu – strada Suceava – Bd. Tomis.

Mâine, circulația rutieră va fi închisă pe strada Soveja, pe sensul de deplasare dinspre Bd. Tomis spre Bd. Alexandru Lăpușneanu și strada Adamclisi de la intersecția cu strada Suceava spre strada Soveja. Ca rute ocolitoare, participanții la trafic pot opta pentru Bd. Tomis – strada Suceava – Bd. Alexandru Lăpușneanu.

Traseele liniilor de transport în comun 102N, 102P, 1 și 3 vor suferi și ele modificări:

  • Pe 15 noiembrie, liniile 102N și 102P, pe sensul de la Delfinariu spre zona industrială, vor circula pe strada Soveja – Bd. Alexandru Lăpușneanu – Bd. Tomis – strada Soveja;
  • 16 noiembrie, liniile 102N și 102P, pe sensul spre Delfinariu, vor circula pe strada Soveja – Bd. Tomis – Bd. Alexandru Lăpușneanu – strada Soveja.

În perioada specificată, liniile autobizelor 1 și 3 vor circula pe ambele sensuri pe ruta: Bd. Tomis – strada Suceava – strada Dobrilă Eugeniu. Autobuzele vor opri în toate stațiile de pe traseu.

Redactor: Mihaela Țânțaru