Atenție, se oprește apa în Valu lui Traian!

SC RAJA Constanța anunță că va sista furnizarea apei potabile, vineri, pe o stradă din municipul Constanța și în Valu lui Traian, pentru efectuarea uor lucrări. Abonații sut rugați să își facă rezerve de apă.

Pentru executarea unor lucrări la o conductă principală de alimentare, de pe aleea Zmeurei, din municipiul Constanţa, vineri, 23 iunie, se va sista furnizarea de apă, în intervalul orar 9.00-16.00.  Vor fi afectaţi de lipsa apei consumatorii de pe aleea Zmeurei, porţiunea cuprinsă între strada Zmeurei şi strada Ştefăniţă Vodă. De asemenea, și în localitatea Valu lui Traian va fi oprită apa, in noaptea de 23 spre 24 iunie, intre orele 23,0 – 03,00, când echipele RAJA vor efectua lucrări de montare a unui grup de pompe în localitate.  Vor fi afectați consumatorii din cartierul de vile – strazile Soarelui, Mihai Eminescu, Imparatul Traian, precum si strazile adiacente.

Reprezetanții regiei își cer scuze faţă de abonaţii afectaţi şi îi asigură  că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor şi reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, toţi consumatorii afectaţi de această oprire sut rugați să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic.

Redactor: Daniel Albu