Atenție, se oprește apa pe 8 decembrie!

RAJA oprire coiciuPe data de 2 decembrie, echipele SC RAJA SA au demarat lucrarea de înlocuire a unui segment din magistrala de alimentare cu apă, de pe strada Răsuri din municipiul Constanţa, magistrală ce asigură alimentarea cu apă a întregului cartier Coiciu. Conducta, cu o vechime de peste 60 de ani, a fost înlocuită pe o lungime de aproape 200 de metri, investiţia în valoare de aproximativ 500.000 de lei fiind suportată integral din fonduri proprii SC RAJA SA.

Pentru finalizarea acestei lucrări, echipele RAJA au muncit non-stop, iar luni, 8 decembrie, noul tronson va fi pus în funcţiune. Pentru realizarea lucrărilor de racordare a noii conducte montate pe strada Răsuri, la sistemul centralizat de distribuţie a apei, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile luni, 8 decembrie, în intervalul 8.30 – 18.00. Vor fi afectaţi de lipsa apei potabile toţi consumatorii din cartierul Coiciu.

SC RAJA Constanţa îşi cere scuze faţă de abonaţii afectaţi de aceste lucrări şi îi asigură că SC RAJA SA Constanţa va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor şi reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. Totodată, toţi consumatorii din cartierul Coiciu sunt rugaţi să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pentru perioada întreruperii furnizării apei.

Redactor: George Marinescu