Atenție, se oprește apa la Eforie Nord!

Oprire RAJA Eforie NordPentru executarea lucrărilor de racordare a rețelei de alimentare cu apă de pe strada Tudor Vladimirescu, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile începând de miercuri seara (10 iunie 2015), ora 22,00 și până joi dimineața (11 iunie 2015), ora 07,00. Vor fi afectați de lipsa apei potabile toți consumatorii din localitatea Eforie Nord.

Lucrările executate fac parte din POS Mediu, contractul de lucrări “Reabilitare și extindere rețele apă/canal, reabilitare stații de pompare apă potabilă și apă uzată – localitatea EFORIE”, în valoare de 19,4 milioane lei, din care SC RAJA SA asigură o cofinațare de 5,55 milioane lei.

SC RAJA SA își cere scuze față de abonații afectați și îi asigură că echipele de intervenție ale contructorului care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, sunt rugați toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Redactor: George Marinescu