Atenție, se oprește apa la Castelu!

RAJA CASTELUPentru executarea unor lucrări de remediere a unei avarii la magistrala de alimentare cu apăîn zona localității Castelu, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei pe acest tronson. Întreruperea va începe de marți seara, 17 noiembrie – ora 22,00 și se va menține până miercuri, 18 noiembrie – ora 16,00. Vor fi afectați toți consumatorii din localitatea Castelu și cartierul Partizanul.

Potrivit reprezentanților RAJA, conducta cu diametrul de 1.200 mm, ce asigură alimentarea cu apă a comunei Castelu, va fi înlocuită pe un segment de aproximativ 30 de metri. Totodată, pentru sectorizarea sistemului în zonă, vor fi montate și două vane.

SC RAJA SA asigură abonații afectați de această oprire de apă că echipele de intervenție care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, toţi consumatorii sunt rugați să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Redactor: Mihaela Ciorbaru