Atenție, se oprește apa în Constanța și Medgidia!

SC RAJA SA anunță că va întrerupe furnizarea apei potabile,azi, în cartierul Palas din Constanța. De asemenea, se va sista furnizarea de apă în satul Valea Dacilor din municipiul Medgidia.

Pentru executarea unor lucrări de înlocuire a conductei de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, de pe strada Mihu Copilu din municipiul Constanța, SC RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile azi, în intervalul orar 12,00-17,00. Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din cartierul Palas, perimetrul delimitat  de străzile: I.C. Brătianu –  Bucegi – Bradului – Palas – I.C. Brătianu.

De asemenea,pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere și de igienizare a rezervoarelor destinate înmagazinării apei potabile de la nivelul stației de pompare Valea Dacilor, SC RAJA SA va sista furnizarea de apă potabilă, azi, în intervalul orar 08,00 – 14,00. Vor fi afectați toți consumatorii satului Valea Dacilor din municipiul Medgidia.

Reprezentanții RAJA SA își cer scuze față de consumatorii afectați și îi asigură că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în cel mai scurt timp. Totodată, toţi abonații afectați sunt rugați să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada lucrărilor de întreținere.

Redactor: Isabela Boantă