Atenție, se oprește apa în Constanța!

Joi, 28 iulie, constănțenii din centrul Municipiului Constanța vor rămâne timp de 5 ore fără apă potabilă, anunță SC RAJA Constanța.

Pentru remedierea unei avarii la conducta de alimentare cu apă de pe strada Răscoalei 1907, dar și pentru montarea unei vane pentru sectorizarea sistemului, SC RAJA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile joi, 28 iulie 2016, în intervalul orar 09,30 – 14,30.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din zona Piața Unirii, din perimetrul delimitat de străzile Răscoalei 1907 – Ștefan cel Mare – Mihai Viteazu – Ferdinand – Răscoalei 1907, dar și cei alimentați prin punctele termice din zonă, numerele 9 și 10.

SC RAJA își cere scuze față de constănțenii  care vor suferi de lipsa apei potabile și îi asigură că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, abonații afectați sunt rugați să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Redactor: Daniel Albu