Atenție, se oprește apa în Constanța!

Zona comercială din nordul municipiului Constanța va rămâne fără apă potabilă, joi, din cauza unor lucrări executate de RAJA. Vor rămâne fără apă și locuitorii cartierului Tomis Plus, dar și o parte din consumatorii de pe strada Tulcei din municipiu.

Pentru executarea unor lucrari de inlocuire a conductei de distributie apa de pe bulevardul Tomis, RAJA Constanta va intrerupe joi, 22 iunie 2017, furnizarea de apa, in intervalul orar 9,00-13,00. Vor fi afectati consumatorii din cartierul Tomis Plus, precum si complexele comerciale din zona de nord a orasului: Carrefour, Bricostore, Selgros, Dedeman și Depozitul de medicamente. De asemenea, vor rămâne fără apa consumatorii arondati de pe str. Tulcei nr. 5 – sera flori.

Reprezentanții regiei de apă își cer scuze față de abonatii afectati si ii asigură ca echipele care executa lucrarile vor face tot posibilul pentru finalizarea interventiilor si reluarea furnizarii apei potabile in cel mai scurt timp. Totodata, toti consumatorii afectati de aceasta oprire sunt rugați sa-si asigure rezerva minima de apa pentru consum si uz casnic pe perioada acestei intreruperi.

Redactor: Daniel Albu