Atenție, se oprește apa in Albești!

Localitățile constănțene Albești și Arsa vor rămâne, mâine, 25 mai, fără apă potabilă. Nu este vorba despre vreo avarie RAJA, ci despre unele lucrări de mentenanță, desfășurate de ENEL Dobrogea, la liniile electrice, motiv pentru care energia electrică va fi oprită.

Pentru efectuarea unor lucrări de mentenanță și reparații, la liniile de alimentare cu tensiune a zonei Albesți, Enel Dobrogea va  întrerupe furnizarea energiei electrice, joi, 25 mai, în intervalul 09,00 – 17,00.

Întrucât echipamentele și utilajele regiei de apă, respectiv stația de pompare Albești, funcționează tot pe bază de curent electric, acestea vor fi oprite, urmând a fi puse în funcțiune după ce ENEL va relua furnizarea energiei electrice. Abonații deserviți, cei din localitățile Albești și Arsa vor rămâne fără apă potabilă în intervalul menționat.

Reprezentanții RAJA își cer scuze abonaților afectați pentru acest incovenient și le mulțumesc pentru înțelegere.Totodată, consumatorii din satele Albești și Arsa sunt rugați să-și asigure rezerva minimă necesară pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Redactor: Daniel Albu