Atenție, s-a schimbat viteza maximă în stațiunea Mamaia!

Dacă până acum, pe timpul extrasezonului, limita maximă de viteză era 70km/h, de acum, șoferii vor fi nevoiți să circule cu maxim 60 de km/h. Chiar și așa, în anii precedenți, limita de viteză din stațiunea Mamaia era schimbată la 1 octombrie. Anul acesta, indicatoarele au fost montate cu trei săptămâni mai târziu decât în mod obișnui.

Atenție mare, șoferi! Deși sezonul estival s-a încheia de multă vreme, a trecut aproape o lună până când indicatoarele de viteză au fost schimbate. Dacă în mod obișnuit limita maximă era de 70 de km pe oră în extrasezon, cei care au circulat prin stațiunea Mamaia au avut parte de o surpriză.

Cei de la Primărie împreună cu reprezentanți ai Poliției Municipale au purtat discuții legate de acest subiect. Miercuri, atunci când au avut loc aceste discuții, se lua în calcul faptul că în stațiune s-au construit multe blocuri ceea ce face din Mamaia nu doar o stațiune. Se pare că acest aspect a fost definitoriu în stabilirea limitei maxime de viteză în timpul extrasezonului. În altă oridine de idei, există și vești bune.

Șoferii care vin dinspre Constanța către Năvodari vor putea vira stânga către bulevardul Aurel Vlaicu în dreptul telegondolei, nemai fiind obligați să întoarcă la primul sens giratoriu.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea