Atenție la controlori!

„Biletul la control!” Mai multe persoane din Constanța au pretins că sunt angajați ai Regiei de Transport în Comun și s-au dat drept controlori. Nu este singurul eveniment de acest gen, însă, din fericire, cele care există sunt cazuri izolate.

Timp de o săptămână, transportul în comun din orașul Constanța a fost gratuit, din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Regia Autonomă de Transport În Comun a anunțat, în repetate rânduri, că în perioada respectivă nu vor exista controale în autobuze. Cu toate acestea însă, au existat constănțeni care și-au încercat norocul și au început să controleze oamenii de bună credință care circulau cu transportul în comun. Călătorii au sesizat cele petrecute către Regie.

Reprezentanții companiei spun că evenimentul de acum nu este singurul. Au mai fost înregistrate și alte cazuri. Oamenii sunt sfătuiți să-și ia câteva măsuri de siguranță pentru a știi dacă au în față un angajat al Regiei de Transport în Comun sau un impostor.

De asemenea, călătorii trebuie să știe faptul că niciodată controlul nu se face individual, ci doar în echipe de cel puțin două persoane.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea